Cum sa editezi poze online?

Esti pasionat in editarea pozelor? Mai jos iti prezint 2 site-uri populare si posibil cele mai bune site-uri de editat poze online!

Instrumentele folosite pentru editarea pozelor, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, sunt foarte asemanatoare cu cele folosite in renumitul Photoshop!

1. https://www.photopea.com/

Este un editor premium care ofera foarte bune caracteristici de inalta calitate. O prima caracteristica se refera la faptul ca atunci cand incarcati o imagine care are dimensiunea prea mare, site-ul o va redimensiona automat la maximum de 3.840px. Au creat aceasta caracteristica, deoarece nu li se pare corect sa se impuna restrictii in ceea ce priveste dimensiunea imaginilor. Fiecare instrument este desemnat de cate o pictograma, chiar daca incepatorilor li se va parea dificil, pe parcurs o sa observe ca nu este atat de greu pe cat pare, deoarece daca vor mentine click-ul pe pictograma respectiva o sa apara o descriere a pictogramei. Pixlr X ofera o caracteristica referitoare la culori, asfel incat se pot alege diferite nunate. Se pot decupa imagini si se pot lipi pe o alta poza, pentru a crea un alt model de continut cu totul diferit, este modul in care se pot exprima cei care au o imaginatie bogata. 

2. https://pixlr.com/ro/x/

Acesta este similar cu Photosopul, astfel cei care sunt familiariati cu Photoshopul se vor adapta cu usurinta la PhotoPea. Acest site de editat poze accepta mai multe formate ale imaginilor, precum PSD, PDF, GIF, JPG, PNG si altele. Aspectul acesta, referitor la mai multe formate ale imaginilor, este un lucru neobisnuit pentru utilizatorii de site-uri de editat, ceea ce inseamna ca se pot deschide si edita si fisiere din Photoshop. Interfata site-ului editor PhotoPea nu este la fel de atractiva ca cea a Pixlr X, dar si acesta este destinat editorilor incepatori, iar instrumentele ii vor ajuta in efectuarea unor procese de editat. Printre instrumentele de editat se numara, schimbarea lentilelor, efecte de reglare si multe altele.

Text preluat de aici!

Vezi aici si cel mai bun site de creat bannere/imagini online!

Urmareste-ma:

Lasă un răspuns