Cum sa faci bani cu browserul? – Brave

Vrei sa faci bani in timp ce navighezi pe internet? Atunci ai nimerit unde trebuie!

BRAVE! Suna cool , nu? Acest browser este unul din cele mai rapide browsere, chiar mai rapid decat Chrome, blocheaza toate reclamele si chiar te poate plati!

Ce este Brave?

Este posibil cel mai bun browser de care nu ai auzit niciodata! Cu ajutorul acestui browser poti naviga de 3x mai repede, nu mai dai de nici o reclama si in plus de atat, poti face bani cu acesta!

Cum faci bani cu Brave?

Prima metoda

Acest browser iti ofera niste reclame speciale, care apar in dreapta acestuia iar tu trebuie sa dai click pe ele. Poti seta numarul de reclame cu maximul de 5 pe ora! Initial poate te-a speriat cand ai auzit ca trebuie sa dai click pe reclame, dar cand ai auzit de doar 5 maxim pe ora, parca ai vrea mai multe nu?

Citisem initial ca si cum Brave ar fi scos reclamele in Romania, dar eu observ ca acestea inca functioneaza. Probabil le-a inclus din nou!

Ce trebuie sa stii, este ca Brave te plateste in moneda virtuala. De ex: am dat click pe 4 reclame (+1 respinsa) si mi-a oferit 0.3BAT (Basic Attention Token). In acest moment 0.3BAT este egal cu 0.05 USD

A doua metoda

Majoritatea fac cei mai multi bani din referali! Adica, aduc persoane noi prin link-uri speciale!

In panelul lor vei gasi optiunea de a adauga un canal (youtube/website/twitter) unde tu sa postezi link-ul tau de referal! Tu poti adauga orice doresti. O data primit link-ul de referal ii poti face reclama oriunde doresti!

Romania se afla in Tier 4, asta inseamna ca daca aduci o persoana, tu primesti 2 dolari echivalent in BAT!

A treia metoda

Daca tu adaugi un website, un canal de youtube sau orice alta solutie oferita, cei ce te viziteaza de pe browserul Brave iti poate dona criptomonede BAT!

Cum te plateste Brave?

In primul rand trebuie sa descarci browserul – Click aici

Dupa ce il descarci si il instalezi trebuie sa iti faci cont la ei – Brave Rewards

Dupa ce ti-ai facut cont la ei, trebuie sa iti creezi un portofel virtual unde vei primii bani facuti cu Brave!

Brave este asociat cu https://uphold.com/ – fa-ti cont aici, cu date reale, iti va cere ID si poza in timp real cu tine!

Dupa ce ai facut cont pe Uphold intri din nou in Panel Brave Rewards si iti conectezi contul! Apoi intri si in setarile browserului, Brave Rewards, si de asemenea conectezi portofelul Uphold!

La cat plateste Brave!?

Banii facut pe reclame (pe care ii vedeti in setarile browser-ului la Brave Reward) ii plateste pe Uphold.com lunar (Next payment date Jun 6). Nu stiu suma minima!

Banii facuti pe referali (pe are ii vedeti in Brave Rewards) tot lunar sunt platiti, suma minima fiind 5BAT, asta nefiind o problema deoarece 5BAT e aproape 1 dolar, deci cu un referal ii depasiti!

Cum scoti banii din Uphold?

Banii din Uphold ii puteti scoate in contul vostru bancar!

Fi BRAV-e si descarca browser-ul! Chiar daca nu ai de gand sa faci bani cu el, il poti folosi pentru navigarea mai rapida pe internet! Fi BRAVE!

Urmareste-ma:

Un răspuns la „Cum sa faci bani cu browserul? – Brave”

Lasă un răspuns