Cum sa faci bani cu Facebook?

O metoda prin care poti face bani este Facebook-ul! Facebook-ul este cea mai rapida metoda de a face cunoscut un site sau un produs!

Facebook-ul, platforma gratuita de socializare pe internet cu miliarde de utilizatori, este una din cele mai bune metode de a-ti aduce trafic!

SHARE

Daca ai un blog/site/magazin online, pentru a face bani ai nevoie de vizitatori. Pentru a atrage cati mai multi vizitatori pe site, metoda principala este SHARE-ul! Poti da share pe pagina personala sau chiar face un grup/pagina pentru site-ul tau!

Video-uri

In afara de share-urile normale, pe facebook poti face bani din clipuri video! Daca ai o pagina pe FB cu peste 10.000 followeri si videoclipuri peste 3 minute foarte vizionate, poti face bani din reclame! Click aici si vezi daca pagina ta detine criteriile necesare.

Vanzari

Din cate stiti pe facebook gasiti Market Place! Acolo poti vinde orice. O afacere buna ar fi vinderea de articole handmade. Daca ai talent la confectionat, nu rata ocazia si da-i o sansa acestei metode!

Link-uri

O alta metoda ce nu iti cere sa ai un site sau sa vinzi vre-un produs este: Link-uri scurte!

Poti face usor bani din link-uri scurte! Exista zeci de site-uri unde poti scurta link-uri si sa fii platit pentru accesarea acestora!

Unul dintre acestea si recomandat de mine este AdFly.

Poti face foarte usor bani, scurtand link-uri ale articolelor de stiri, articole jocuri, video-uri youtube etc etc si postandu-le pe facebook!

Ce zici? Te-a atras vre-una din metode?

Da un share mai departe sa vada si prietenii tai aceste metode de facut bani pe facebook!

Urmareste-ma:

Lasă un răspuns