Cum vezi tv si filme pe mobil!?

In playstore gasesti diverse aplicatii de televiziune online + diverse aplicatii ce ofera filme online!

Aplicatiile de tv pe mobil sunt de 2 tipuri! Unele aplicatii au nevoie de sopcast si acestream pentru a functiona, iar altele nu necesita alte aplicatii ajutatoare.

Am ales sa vorbesc despre aplicatii tv, deoarece detin 2 astfel de aplicatii, totusi nu oblig pe nimeni sa le instaleze pe acestea!

Totusi, nu pot spune ce aplicatii sunt bune deoarece nu stiu cat de bine sunt updatate si cate canale contin.

Stiind ca sunt 2 tipuri de aplicatii (cele directe si cele ce necesita sopcast si acestream), nu poti spune care sunt cele mai bune, deoarece fiecare au avantajele si dezavantajele lor!

  1. Cele directe: tv-urile pornesc direct, pot contine si filme. Ca dezavantaj, daca canalul e cazut e posibil sa nu ai un canal de rezerva, si unele necesita viteza mai mare de internet
  2. Cele ce necesita sop/acestream: dezavantaj ar fi ca trebuie sa instalati sopcast/acestream/vlc, poti gasi mai multe surse, nu necesita viteza mare de internet

Dupa cum am zis mai sus detin 2 astfel de aplicatii. Acestea sunt:

  1. Tv Direct  – surse directe + filme
  2. Tv Online Pro – necesita sop/ace/vlc

Pe PlayStore gasiti diverse aplicatii tv iar majoritatea necesita SOPCASTACESTREAM si VLC, pentru a putea functiona posturile tv. Aceste aplicatii reprezinta sursele canalelor tv, deci trebuiesc neaparat instalate!

Mai jos aveti si alte aplicatii tv cu rating bun:

  1. Pro Romania tv
  2. Tv Online Romania Sop
  3. Tv Mobile Romania

Urmareste-ma:

Lasă un răspuns